Hallstaberget är en en fantastisk anläggning – däremot begränsad gällande parkeringsplatser för bilar! Därför ber vi om er samarbetsvilja detta veckoslut – att vi respekterar det som gäller. Och det som gäller är följande:

Varje klubb kommer att få en ackreditering för att ha en bil kvar under dagen. Ackrediteringarna hämtas ut på tävlingsexpeditionen från och med onsdag kväll kl 17.00 Samt en ”hämta/lämna” ackreditering som ser ut enligt följande:

Däremot det absolut bästa och enklaste sättet att ta sig till tävlingar är att ta shuttle bussen som går nere från TEKNIKHUSPARKERINGEN. Vi rekommenderar åkare/ledare att göra detta redan inför torsdagens officiella träning för att se hur lång tid det tar ( ca 10-15 min) , vart man blir avsläppt osv. Denna shuttle buss går följande tider, och naturligtvis är den gratis för er åkare/ledare som har era klubbkläder på er:

Buss för Åkare/Ledare (Teknikhuset – Längdskidstadion).

Torsdag: 12:00-16:00.

Fredag: 05:30-19:00, Buss 2 06:30-08:00.

Lördag: 06:30-19:00.

Söndag: 06:30-16:00.

Den exakta tidtabellen ser ni här:

Och teknikhusparkeringen hittar ni på följande karta – och kommer att vara utmärkt efter RIKS90 – där ni även ser hållplatserna ( gulmarkerade) för pubilkbussarna – dessa tider hittar ni under Transport PUBLIK.

NR 1 på kartan är den sk TEKNIKHUS PARKERING ( söder om Riks 90)

Nr 2 på kartan är RISÖN

Nr 3 på kartan är Körplan